iSushi - Mat fra vest

iSushi

Middag i et jafs

Rå suksess på rekordtid

iSushi har gitt pizza hard konkurranse som overtidsmat. På to år har gründeren Roger Johannessen etablert fire avdelinger av sushisuksess i Bergen. Målet er én i hver bydel.

– iSushi har vært en suksesshistorie fra dag én da vi åpnet i Åsane. Med markedsføring kun gjennom min private Facebook-side, samt et lite skilt i veien, har jungeltelegrafen gjort resten av jobben for oss, smiler en fornøyd Roger Johannessen.

Det var gründerens egne smaksløker som fikk han på ideen om å starte en sushi-kjede som også satser stort på levering. I dag er det over 50 ansatte ved iSushis avdelinger i Åsane, Minde, Nesttun og Fyllingsdalen. Høsten 2014 åpner iSushis sin femte filial – på Sandsli.

Fileterer hele fiskestykker
iSushi leverer mat på døren til både bedrifter og privatpersoner, men har også en sushi-bar ved hver avdeling med muligheter til bespisning.

– Vi skal være et sunnere alternativ enn dagens utkjøringstilbud, og legger stor vekt på ferske råvarer og et godt håndlag med maten. I Bergen er vi en av få som kjøper inn hele fisk og fileterer dem, i stedet for å kjøpe ferdige fileter, forteller Johannessen.

Variert og fullverdig måltid
Han understreker at sushi er mye mer enn bare «rå fisk». På menyen til iSushi kan man få sushi med biff, scampi, kylling, kamskjell, krabbe eller and. Eller vegetar-sushi med grønnsaker.

– Mange tenker kanskje ikke over det, men plukker man sushi fra hverandre, får man en fullverdig middag med ris, grønnsaker, kjøtt eller fisk. Ikke minst kommer middagen i lekre, små biter som er enkelt å spise, frister sushi-sjefen.

 

iSushi

  • Åpnet sin første avdeling i Åsane høsten 2012. Har avdelinger også på Minde, Nesttun og Fyllingsdalen. Ny avdeling på Sandsli åpner høsten 2014.
  • Leverer sushi til bedrifter og privatpersoner, i tillegg til at man kan spise i sushi-baren deres.
  • Last ned menyen

Sulten?

Ring 55 19 50 00 for å bestille

Tast 1 for Åsane
Tast 2 for Minde
Tast 3 for Nesttun
Tast 4 for Fyllingsdalen

Avdelingene:

Åsane: Litleåsvegen 2
Minde: Fridalsveien 42
Nesttun: Apeltunvegen 2A
Fyllingsdalen: Folke Bernadottes vei 46

Åpningstider:
Man-fre 11-22, lør-søn 13-22

Leveringstider:
Man-fre 11.00-21.30, lør-søn 13.00-21.30

Les mer om utkjøring