Restaurant 1877 - Mat fra vest

Restaurant 1877

Her serveres det mat og drikke med kjærlighet og kunnskap, hvor vi gjør vårt beste for å gi alle en unik opplevelse. Vi har stort fokus på gode, lokale råvarer, og de dyktige produsentene rundt oss. Vi besøker de så ofte vi kan, og får stadig kontakt med nye leverandører.

Vi ønsker at gjestene som besøker oss skal sitte igjen med en opplevelse. Derfor er fokuset vårt på nye opplevelser, gjestenes oppfatning av maten, og rammene rundt måltidet. Når kokkene serverer maten og forteller om råvarene og produsentene, gir det gjestene en unik nærhet til hva de spiser. De jevnlige besøkene hos produsentene våre gjør at det er lettere for oss å fortelle om rettene våre, og alle har sine egne inntrykk å dele.

En geniun matopplevelse

Vår beliggenhet gjør at det for oss er helt naturlig å ta vare på de tradisjoner og matkulturverdier som Kjøttbasaren bærer med seg. Et måltid på Restaurant 1877 er derfor bygget på sesongens beste råvarer. Videre har vi stort fokus på Norge, og da særlig på Vestlandet hvor vi er velsignet med veldig adskilte sesonger i matverden.

Måten rettene blir servert på, med fokus på utseendet, lukter, teknikker, og historier, er faktorer vi lever for å utbedre hver eneste dag. Dette er vår lidenskap, og nettopp det gjør jobben vår til en spennende reise.

En reise i Norge, i matverden, i gamledager, og i fremtiden.

Restaurant 1877

  • Restauranten ligger i ærverdige Kjøttbasaren midt i hjertet av Bergen. Navnet ble valgt på bakgrunn av når bygningen ble åpnet, som var 1. juli 1877.
  • Byens bazar hadde den gangen 44 salgsboder og 27 kjellerboder, og var den eneste av sitt slag i Norge. I dag er det kun en av detaljhandlerne og slakterne, Rivelsrud & Co, igjen.
  • Les mer og bestill bord her

Kontakt Restaurant 1877

Vetrlidsallmenningen 2, 5014 Bergen
Inngang ved Rosenkrantzgaten

Telefon: 92 87 18 77
Email: booking@restaurant1877.no
Nettside: www.restaurant1877.no

Restaurant 1877